AK Parti'de Pes Pese Istifalar

AK Parti Nigde Merkez Ilçe Baskani Mehmet Ali Safak, Kadin Kollari Baskani Gülsüm Temur’un ardindan ilçe baskanlarindan da istifa açiklamalari geldi.

AK Parti'de Pes Pese Istifalar
AK Parti Ulukisla Ilçe Baskani Göksel Akçam, Çiftlik Ilçe Baskani Cavat Temur, Altunhisar Ilçe Baskani Yavuz Hira ve Çamardi Ilçe Baskani Yasin Kurudere de istifalarini açikladi.

AK Parti Altunhisar Ilçe Baskani Yavuz Hira, yerel seçimlerde ilçeden belediye baskan aday adayi olmak için istifa ettigini açikladi.

AK Parti Ulukisla Ilçe Baskani Göksel Akçam da, "Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farkliliklari zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir kösesinde birlik, beraberlik ve dayanisma duygusunu güçlendirmistir. Böylesine büyük bir siyasi olusumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve destegiyle çalismaktan onur duydugum AK Parti Ulukisla Ilçe Baskanligi görevimden gönül birligiyle aldigimiz karar sonucunda istifa ediyorum” dedi.

AK Parti Çiftlik Ilçe Baskani Cavat Temur ise, "Böylesine büyük bir siyasi olusumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve destegiyle çalismaktan onur duydugum AK Parti Çiftlik Ilçe Baskanligi görevimden gönül birligiyle aldigimiz karar sonucunda bugün itibariyle istifa ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA