Vali Çiçek Tomarza'da

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Tomarza’yi ziyaret etti.

Vali Çiçek Tomarza'da
Tomarza ilçesini ziyaretinde ilk olarak Tomarza Kaymakamligini ziyaret eden Vali Çiçek’i Vali Yardimcisi Senol Esmer, Vali Yardimcisi Ömer Tekes, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Yüksel Yigit, Il Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Ilçe Kaymakam Vekili Burak Dertlioglu, ve ilçe protokolü karsiladi.

Kaymakamlik makaminda ilçenin genel durumu ve yapilan yatirimlar hakkinda Kaymakam Vekili Burak Dertlioglu’ndan bilgiler alan Vali Gökmen Çiçek, ardindan Tomarza Belediyesi’ne geçerek Belediye Baskani Davut Sahin ile görüstü. Belediye ziyareti sirasinda ilçenin genel durumu, alt yapi, üst yapi çalismalari ve belediyenin sorumluluk alaninda yapmis oldugu çalismalar hakkinda bilgiler alan Vali Çiçek, personele gayretleri için tesekkür etti.

Belediye ziyaretinin ardindan Vali Çiçek ve beraberindeki protokol üyeleri, Tomarza Kadin Girisim ve Üretim Kooperatifini ziyaret ederek, kooperatifçe üretimi yapilan istiridye mantari, hediyelik esyalar ve diger ürünler hakkinda bilgiler aldi. Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri Tomarza ilçemize gerçeklestirmis olduklari ziyaret çerçevesinde Tomarza Gençlik ve Spor Müdürlügü Spor Salonu’nu da ziyaret ederek, sporcu gençlerle bir araya geldi. Gençlerle birlikte voleybol oynayan Vali Çiçek, “Özellikle gençlerimiz sporun hangi dali olursa olsun mutlaka sporla ilgilenmeliler” dedi

Tomarzali vatandaslarimizla ve esnaflarla da bir araya gelen Vali Gökmen Çiçek, vatandaslarin sorunlarini dinleyerek, çözümü konusunda elinden gelenleri yapacagini ifade etti.

Vali Çiçek ve protokol üyeleri Tomarza’da sirasiyla, Tomarza Kabak Çekirdegi Kavurma-Tuzlama ve Paketleme Tesisi ve Köpek Barinagini da ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldilar.

Gerçeklestirilen ziyaretler sonrasinda Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri ilçeden ayrildilar.
Kaynak: İHA