Sarigöl Kurtulusunu Coskuyla Kutladi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Sarigöl’ün düsman isgalinden kurtulusu dolayisiyla Ali Güven, Ümit Sayin, Hazal, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca ve Sibel Alas konseri düzenledi.

Sarigöl Kurtulusunu Coskuyla Kutladi
Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan Sarigöl’ün düsman isgalinden kurtulusu dolayisiyla konser düzenledi.

‘Simdi 90’lar’ basligi altinda, Metin Özülkü orkestrasi esliginde 90’lar Türk Pop Müzigi’nin efsaneleri Ali Güven, Hazal, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alas ve Ümit Sayin sahne aldi. Dönemin pop müzik eserlerinin seslendirildigi birbirinden güzel sarkilara Sarigöllü vatandaslar da eslik etti. Konser gecesinde sahne alan sanatçilar, seslendirdikleri sarkilarla Sarigöl halkina unutulmaz bir gece yasatti. Konser sonunda Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Metin Memis, Sarigöl Kaymakami Ali Arikan ve Sarigöl Belediye Baskani Necati Selçuk sanatçilara, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün göndermis oldugu hediyeleri ve çiçekleri takdim etti.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Metin Memis ise, “Bu cennet vatani bize miras birakan basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman atalarimizi ve aziz sehitlerimizi saygiyla aniyorum. Burada çok güzel bir gece yasiyoruz. Bu gecede Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’ün selamlarini da sizlere iletmek istiyorum. Bizlere müzik ziyafeti sunan birbirinden kiymetli sanatçilarimiza da tesekkür ediyorum” dedi.

Sarigöl Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen konseri, Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Metin Memis, Sarigöl Kaymakami Ali Arikan, Sarigöl Belediye Baskani Necati Selçuk, Büyüksehir Belediye Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu, Daire Baskanlari ve çok sayida Sarigöllü takip etti.
Kaynak: İHA