Akasya'da Sehre Dönüs Heyecani Basliyor

Birbirinden farkli ve interaktif etkinlikleriyle misafirlerine eglenceli alternatifler sunan devam eden Akasya, Eylül ayi boyunca tüm ziyaretçilerini ‘Sehre Dönüs’ heyecanini birlikte yasamaya davet ediyor.

Akasya'da Sehre Dönüs Heyecani Basliyor
Magaza karmasi, özel etkinlikleri, misafirlerine sundugu olanaklar, çocuklara özel eglence alanlari ve kolay ulasimi ile Istanbul’un en sevilen bulusma noktalari arasinda yer alan Akasya’da sehre dönüs heyecani basladi.

Okullarin açilmasina günler kala sehre dönüs yapanlar için yeni dönem etkinliklerine hizli bir baslangiç yapan Akasya, sehre dönüs heyecanini Eylül ayi boyunca 7’den 70’e bütün ziyaretçileri ile bir arada kutlamaya hazirlaniyor.

Drift Racing ile nefesler yeniden tutulacak

Akasya’da 8-10 Eylül tarihleri arasinda kurulacak Drift Racing pisti ile çocuklar ve aileleri elektrikli araba yarisi ile rakiplerine karsi kiyasiya mücadele edecegi heyecanli anlar yasayacak. Eglenceli etkinlikte günün en iyi süre skorunu tutturanlari sürprizler bekliyor.

Artisan Akasya farkli konseptler sunacak

Akasya’da 15-20 Eylül tarihleri arasinda birbirinden farkli konseptte birçok markanin el isçiligiyle hazirlanmis birbirinden özel tasarim ürünleri ve daha fazlasi Artisan Akasya’da yer alacak. Özgün el yapimi ürünler Artisan Akasya’da ziyaretçilerin begenisine sunulacak.

Organik lezzetleriyle Datça Murat Çiftligi de ilk kez Akasya’da yer alacak

Endemik bitki örtüsü ve el degmemis dogasi ile küçük bir cennet olan Datça Yarimadasi’nda üreticilik yapan Datça Murat Çiftligi, ilk kez 28 Eylül’den itibaren her persembe Akasya ziyaretçileri ile bulusacak. Sehrin ortasinda Datça Murat Çiftligi’nin dogal, saglikli ve ferah lezzetlerini tadacaklar.

Okula dönüs öncesi Akasya Kültür Sanat’ta dolu dolu çocuk etkinlikleri

Okullarin açilisi ile birlikte çocuklara özel Akasya Kültür Sanat’ta interaktif tiyatro gösterimleri de basliyor. Kaçak Yumurta, Süper Köpüklü bir Macera, Köpekler Bale Yapmaz Kukla Tiyatrosu, Sihir Bakani Tiyatral Illüzyon Gösterisi ve Süpermarkette Karnaval Sehre Dönüs oyunlarinin sergilenecegi etkinlikte minik tiyatro severler keyif dolu anlar yasayacak. Etkinlin biletleri ise Akasya Kültür Sanat ve Passo giselerinden temin edilebilecek.

AKS Çocuk Etkinlikleri Programi

Süper Patates ve Kaçak Bezelye: Süper Köpüklü bir Macera / 9 - 10 Eylül 13:00

Köpekler Bale Yapmaz Kukla Tiyatrosu / 16-17 Eylül 13:00

Sihir Bakani Tiyatral Illüzyon Gösterisi / 23 - 24 Eylül 13:00

Süper Patates ve Kaçak Bezelye: Süpermarkette Karnaval / 30 Eylül - 1 Ekim 13:00
Kaynak: İHA