5 Tesekküre 1 Bisiklet

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu ögrencilerin yüzünü güldüren müjdeyi vererek, 5 tesekkür getiren ögrencilerin bisiklet sahibi olacagini duyurdu.

5 Tesekküre 1 Bisiklet
Basarili ögrencilere bisiklet hediye etme gelenegini sürdüren Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu 6 takdirle baslattigi kampanyayi 5’e, 4’e, 3’e, 2’i takdire düsürmüstü. Takdir alan ögrencileri bisiklet sahibi yapan Baskan Tahmazoglu tesekkür belgesi olan ögrencilere de müjde vererek 5 tesekkürü olan ögrencilere bisiklet hediye edeceklerini ifade etti.

-5 Tesekkür getirene bisiklet hediye

Sosyal medya üzerinden ögrencilere müjde veren Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Her gencin ve çocugun hayali bisiklet sahibi olmak. Ben çocukken benim hayalim de bisiklet sahibi olmakti. Biz hayalimizi gerçeklestiremedik. Ama gençlerimizin hayalini gerçeklestirmek için Sahinbey Belediyesi olarak 104 bin bisiklet aldik ve bu bisikletlerimizi sirayla hediye ediyoruz. Önce 6 takdir alan ögrencilerimize bisiklet verdik, sonra bunu 5’e düsürdük, sonra 4 takdire düsürdük, sonra 3 ve 2 takdire düsürdük. Simdi ise 5 tesekkürü olan her ögrencimize bisikletlerini hediye ediyoruz. Bisikletleriniz hayirli ugurlu olsun. Güle güle, saglikla kullanin. Bu yaz Sahinbey’de çok neseli geçecek” diye konustu.

Kaynak: İHA