197. Yillik Teskilat

DÜZCE –Düzce Belediyesi AK Parti Meclis gurubu Zabita Teskilatinin 197. kurulus yildönümünde Millet Bahçesi zabita noktasini ziyaret etti. Zabita teskilatinin kurulusunun 197. yildönümü kutladilar.

197. Yillik Teskilat
Zabita Teskilatinin temellerinin atildigi 1826 yili esas alinarak her yil 1-7 Eylül tarihleri arasinda kutlanan Zabita Haftasi’nin 197. Kurulus yildönümü vesilesiyle, Düzce Belediyesi AK Parti Meclis Grubu olarak Zabita Müdürlügü Millet bahçesi zabita noktasi ziyaret etti.

Düzce Belediye Baskan Yardimcisi Hasan Günden “7 gün 24 saat çalisma esasina göre görevini sürdüren, yaptigi uygulama ve denetimlerle vatandaslarimizin esenligi için, güvenli, saglikli ve düzenli bir yasam alani hazirlayan, görevleri geregi belediyemizin gören gözü, isten kulagi olan, belediyemiz ile vatandaslarimiz arasinda köprü vazifesi gören belediyemiz Zabita Teskilatimizin ve ülkemizin dört bir yaninda görevini özverili bir sekilde sürdüren tüm Zabita Teskilatlarinin Zabita Haftasini kutluyoruz. Belediyemiz Zabita Müdürlügünden sorumlu Baskan Yardimcimiz Beytullah Yilmaz, Zabita Müdürümüz Selçuk Yildirim ve tüm zabita ekibimize görevlerinde basarilar diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA