Iphone 15 Için Nefesler Tutuldu

Apple’in iPhone 15 modelini tanitmasina sayili günler kaldi. Kullanicilar geri sayima geçti. Apple yeni iPhone modelini 12 Eylül’de dünyaya tanitacak.

Iphone 15 Için Nefesler Tutuldu


Apple yeni modelini tanitmak için yine Eylül ayini seçti. Etkinlige sayili günler kala nefesler tutuldu. Merakla beklenen iPhone 15’in tanitimi dünyayla es zamanli 12 Eylül’de Türkiye saati ile 20.00’da gerçeklestirilecek. Yeni seride bir önceki seriye göre, yeni model hiz, kamera ve donanim olarak 14’e göre gelistirilmis sekilde piyasaya çikacak. Yeni modelde 8 GB ram ve 8K video kaydi yapabilmesi öne çikan özellikleri arasinda yer aliyor. Yeni modelde arka kameranin 4 mercekli olacagi tahmin ediliyor.

Apple, siyah, pembe, sari, mavi, yesil temalari baz model iPhone 15 ve 15 Plus’da kullanirken, Pro modelleri satin almak isteyen kullanicilara gümüs, gri, siyah ve mavi olmak üzere 4 farkli renk seçenegi sunacak.

A17 islemci, 8K video çekme, 8GB ram gibi özellikler ön plana çikiyor. Yeni modelin piyasaya 72 bin 200 TL’den satisa sunulmasi bekleniliyor.
Kaynak: İHA