Manisa'da Motosiklet Sürücülerine Kask Denetimi

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Manisa Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan il genelinde motosiklet sürücülerine yönelik denetim yapildi.

Manisa'da Motosiklet Sürücülerine Kask Denetimi
Manisa il genelinde motosiklet kazalarini en aza indirmek ve kazalardaki ölüm ve yaralanmalarin önüne geçmek amaciyla Manisa Il Emniyet Müdürlügü Manisa Trafik Denetleme Sube Müdürlügü denetimlerini siklastirdi. 79 ekip 140 personel ile gerçeklestirilen "Motosiklet Özel Denetimi”nde bin 813 motosiklet kontrol edilirken 502 motosiklete 845 bin 822 TL para cezasi kesildi, 46 motosiklet trafikten men edildi. Öte yandan yazilan cezalarin 304’ü kask kullanmayan sürücülere kesildigi ögrenildi.

Trafik kurallarina uyulmasi, kazalarin önlenmesi, ölüm ve yaralanmalarin en aza indirilmesi için gerekli tedbirler ve denetimlere kararlilikla devam edilecegi bilgisi verildi.

Kaynak: İHA