Van'da Darp Edilen Doktor Yogun Bakima Alindi

Van YYÜ Dursun Odabas Tip Merkezi’nde görevli Ortopedi Asistani Dr. Halil Ibrahim Ulusal, hasta yakinlari tarafindan darp edildi.

Van'da Darp Edilen Doktor Yogun Bakima Alindi
Olay, Van YYÜ Dursun Odabas Tip Merkezinde ögle saatlerinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, elinde kesik olan bir hasta basvurdugu hastanenin acil servisinde ortopedi asistani Dr. Ulusal tarafindan ilk müdahalesi yapildi. Hastanin kesilen eline dikis yaptigi sirada hasta yakinlari tarafindan darp edilen Dr. Ulusal’in bir omuzunda hem kirik hem çikik, diger omuzunda ise çikik oldu. Doktor darp sonrasi yogun bakimda tedavi altina alinirken, 2 saldirgan ise gözaltina alindi.

Konuya iliskin açiklama yapan Saglik Sen Van Sube Baskani Hikmet Bilgin, bugün ögle saatlerinde elinde kesik olan bir hastanin acil servisine basvurdugunu belirtti.

Bu sirada hastaya gerekli müdahaleyi yapan ortopedi asistaninin hasta yakinlari tarafindan darp edildigini ifade eden Bilgin, "Ortopedi asistani arkadasimizin bir omuzunda çikik oldugu, bir omuzunda da hem kirik hem çikan oldugunu ögrendik. Asistanimizin su anda yogun bakimdaki tedavisi devam etmektedir. Böyle menfur olaylarin yasanmasi son derece üzücü. Bunu yapani siddetle, nefretle kiniyoruz" dedi
Kaynak: İHA