Son Hazirliklar Degerlendirildi

2024 Egitim-Ögretim yili 2 Ekim 2023 tarihinde baslayacak. Egitim-Ögretim öncesinde son hazirliklarin görüsüldügü toplanti gerçeklestirildi.

Son Hazirliklar Degerlendirildi
Rektörlük Çalistay Salonu’nda Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir baskanliginda yapilan toplantiya; Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Nihat Yildiz, Genel Sekreter Yardimcisi Ögretim Görevlisi Hüseyin Aydin, Daire Baskanlari ile Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Sekreterleri katildi.

Düzce Üniversitesi ögrencilerinin nitelikli ve kaliteli egitim hizmeti alabilmesi için tüm imkanlarini seferber eden yönetim, yapilan toplanti ile yeni akademik yilin son hazirliklarini da tamamladi. Siniflar, laboratuvarlar, egitim materyalleri, altyapi ve fiziksel mekanlar basta olmak üzere birçok konunun detayli olarak ele alindigi toplantida, egitim-ögretim faaliyetlerinin verimli olmasi amaciyla görüs ve öneriler de paylasildi. Düzce Üniversitesi’nin yeni akademik döneme hazir oldugu ifade edilerek 2023-2024 Egitim-Ögretim Yili’nin ülkemiz adina basarili ve hayirli geçmesi temennisinde bulunuldu.
Kaynak: İHA