Bankkart Okula Dönüş Kampanyası

Sincan Belediyesi, Kres Açmaya Devam Ediyor

Ankara’nin Sincan Belediyesi, geçtigimiz günlerde “Leylak” ismi verilen kresi açmasinin ardindan Mustafa Kemal Mahallesinde insa edilen Menekse Kresini de düzenlenen törenle açti.

Sincan Belediyesi, Kres Açmaya Devam Ediyor
Sincan Belediye Baskani Murat Ercan annelere verdigi sözü tutarak, kisa sürede tamamlanan kreslerin açilisini gerçeklestiriyor. Belediye Baskani Ercan önce Leylak Kresini ardindan da Menekse kresinin açilisini gerçeklestirdi. Açilista Menekse Kresinin ilk ögrencilerinin gösterisi ile de keyifli anlar yasandi.

"Çocuklarimiz agiz tadiyla güzel egitimler görsünler"

Sincan Belediye Baskani Murat Ercan, burada yaptigi konusmada, kresler açmaya devam edeceklerini ve çocuklarin en iyi egitimleri almasi için çaba sarf edeceklerini belirterek, "Burada çocuklarimiz agiz tadiyla güzel egitimler görsünler. Aileleri insallah bu isten memnun olurlar. Tabii amacimiz vatandasi memnun etmek. Çocugundan yaslisina ve gencine kadar herkese dokunabilmek. Bu anlamda gerçekten ciddi bir gayret sarf ediyoruz. Hiçbir bahane kilmadik ve hiçbir gerekçeye siginmadik. Hamdolsun çok is yaptik. Gençlik merkezleri, millet kiraathaneleri, köy konaklari ve yüzme havuzlari yaptik" ifadelerine yer verdi.

Kresin açilisina ise Sincan Belediye Baskani Murat Ercan, Sincan Kaymakami Levent Kiliç, ilçe protokolü ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA