Mahal Bodrum Emlak Sektörüne Tanitildi

Imza projeleriyle Bodrum turizmine büyük katki saglayan Çagdas Holding, Decosta Grup ortakliginda gelistirdigi Mahal Bodrum projesinin lansmanini, Akana Cennet Koyu’nda Bodrum emlak piyasasinin nabzini tutan sektör is birlikçilerinin katilimiyla düzenlenen görkemli bir davet ile gerçeklestirdi.

Mahal Bodrum Emlak Sektörüne Tanitildi
30 yili askin süredir Bodrum’un turizminde marka imajini güçlendirecek projelere ve is birliklerine imza atan Çagdas Holding, Decosta Grup ortakligiyla gelistirdigi Mahal Bodrum projesinin lansmanini, Bodrum emlak piyasasinin nabzini tutan gayrimenkul uzmanlarinin ve emlak sektörünün öncülerinin katilimiyla gerçeklestirdi.

Çagdas Holding Yönetim Kurulu üyesi Daglarca Çaglar’in ev sahipliginde, Bodrum’un en gözde butik otellerinden biri olan Akana Cennet Koyu’nun otantik atmosferinde düzenlenen lansman gecesi, davetlilerin büyük begenisini topladi. Lansman, Bodrum emlak piyasasinin nabzini tutan kurumsal ve bireysel emlak sirketlerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Yaklasik 400 emlakçinin katildigi davette, Çagdas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Daglarca Çaglar projenin özellikleri ve ayricaliklarindan bahsetti. Gazetecilerin sorularini yanitlayan Çaglar, Konacik Mahallesi’ndeki 2’nci projelerine basladiklarini ifade ederek, “Ilk etabimizda müstakil havuzlu villalarimizi tamamlamistik. 2’nci etabimizda yaklasik 40 anahtarimiz olacak, bunlarda 16 tane bahçeli daire, 24 adet müstakil villamiz olacak. Bunlarin yani sira bin 700 metre karelik bir sosyal yasam alani olacak. Projemizde ev sahiplerimizin tüm ihtiyaçlarini karsilayacak bir yasam alani ve mahalle sicakligi olusacagimizi düsündügümüz için Mahal Bodrum ismini verdik. Çok nitelikli, deger katan bir is olacagina inaniyoruz. Insallah önümüzdeki ay insaat sürecine de baslamis olacagiz. Insaat sürecimiz yaklasik 2 yil sürecek 2025 Mayis ayinda evleri teslim edecegimizi ön görüyoruz. Bodrum’un 2 insaat sezonun da projemizi anahtar teslim hale getirmis olacagiz. Biz Bodrum’un 12 ay yasanilir olduguna inanan insanlariz. Burada yasiyor ve görüyoruz bu talebi. Bodrum’un 12 ay yasam noktasinda yeni bir yapilasmaya ihtiyaci var. Konacik buna çok müsait. Bodrum’un hem merkezinde hem de tepede sessizligin içerisindesiniz. 12 ay yasama uygun hem yerli hem yabancilarin taleplerini karsilayacagimiz bir proje oldu” dedi.

Emir Ersoy ve orkestrasinin sahne performansiyla gönüllerince eglenerek yaza veda eden davetliler, bir anda bastiran yagmura aldiris etmeden bir yandan eglendi diger yandan ise projeyi inceledi.

Kentin kalbinde, doga ile iç içe

Mahal Bodrum, segmentinin en özel projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Her villaya özel yüzme havuzu, bahçe ve otoparkin bulundugu 24 adet villa ve 16 daireden olusan proje, Bodrum’un yeni is, sosyal ve yasam merkezi haline dönüsen Konacik’ta konumlaniyor.

Kent merkezinde yasamanin sundugu avantajlarla, muhtesem bir manzaraya karsi zamanin durdugu huzurlu bir sessizlik ve dinginligi bir arada yasatan Mahal Bodrum, estetik mimarisi, inceliklerle donatilmis fonksiyonel yasam alanlari, projeye özel sosyal tesisi ve kent merkezine yakin konumu ile Konacik’in gelisen yasam ve yatirim trendine yön verecek seçkin ve ayricaliklarla dolu bir yasam sunuyor.

Panoramik manzarasiyla dikkat çekiyor

Dogal yükseltilerden olusan tepe yamacindaki konumu ile yamaç korunun kollarinda, kentin kalbinde, denizin tam karsisinda bulunan Mahal Bodrum’da her mevsim denizin ve doganin büründügü onlarca renge sahip essiz panoramik manzarayi evinizin her kösesinden izlemeniz mümkün. Yamaç korunun kucakladigi Mahal Bodrum, Karaada manzarasindan Gümbet, Bitez ve Yahsi koyu da dahil olmak üzere Bodrum Yarimadasi’nin tüm güney kiyilarinin dogal silüetini gözler önüne seriyor.

Ikinci kat dairelerde bile bahçe keyfi

Yamaçta boylu boyunca uzanan konumu sayesinde tüm dairelerin alt kat veya üst kat farketmesizin konuta özel bahçesi bulunan projede, her ev Bodrum’un manzarasina karsi konumlanmis seyir terasi ayricaligi tasiyor. Bodrum’un kasim ayina kadar süren ve sari yaz olarak adlandirilan uzun yaz mevsiminde önemli bir yer tutan bahçe kullanimini ikinci kat dairelere de tasiyan proje, dairelere de villa keyfini yasatiyor.

12 ay Bodrum yasamina uyumlu

Projelerinde kullandigi insaat malzemeleri, kalitesi ve güvenirligi konusunda 30 yildir güvenin sembolü haline gelen Çagdas Holding, bu projede de hem malzeme kalitesi hem de yasam alanlariyla incelikli ve fonksiyonel detaylari bir arada sunuyor. Cephedeki dogayla uyumlu tas kaplamasindan iç mekanda yerden isitmasina, genis bahçe alanlarindan tam donanimli sosyal tesisine kadar Mahal Bodrum, Bodrum’da 12 ay tüm beklentileri karsilayacak dolu dolu bir yasam vadediyor.
Kaynak: İHA