Hepsiburada'da Iphone Siparisleri 10 Kat Artti

iPhone 15 serisi ürün siparisleri, Hepsiburada üzerinden ön siparise açildigi 22 Eylül’ün ilk dakikalarindan su ana kadar, geçen yil gerçeklesen siparisler göre 10 kat artis gösterdi.

Hepsiburada'da Iphone Siparisleri 10 Kat Artti


Ülkenin her yerinden ön siparis veren Hepsiburada kullanicilarinin yüzde 95’ine 12 saat içinde iPhone 15 ürünlerinin teslimatini gerçeklestiren HepsiJET’in, 29 Eylül’ün ilk dakikalarindan itibaren baslayan lojistik operasyon ile 81 ilde ayni anda rekor sürede teslimat yaptigi açiklandi. Kalan yüzde 5’lik teslimatin ise cografi ve hava sartlarina bagli olarak gün içerisinde tamamlanmasi hedefleniyor.

Yapilan açiklanmaya göre, iPhone 15 serisi ürünler için fiziksel satis noktalari önünde uzun kuyruklar olusurken, e-ticaret platformu, Apple tutkunlari için ön siparis veren müsterilerin siparislerini HepsiJET ayricaligi ve hizi ile kapilarinda teslim ederek iPhone’un rekor siparis alan modelini zahmetsizce ulastirdi. 29 Eylül itibariyle baslayan Apple iPhone 15 serisi satislari Hepsiburada platformunda yogun ilgiyle karsilasirken, iPhone sevenler ürünleri e-ticaret platformundan satin almak için yaristi. Apple müsterilerine özel Hepsiburada limitiyle, 3 taksit firsatiyla ödeme kolayligi sunan platform oldugunu duyurmustu.

22 Eylül ön siparis döneminde iPhone15 Pro serinin en çok satin alinan ürünü oldu. iPhone 15 serisi ürün siparisleri, Hepsiburada üzerinden ön siparise açildigi 22 Eylül’ün ilk dakikalarindan su ana kadar, geçen yil gerçeklesen siparisler göre 10 kat artis gösterdi.
Kaynak: İHA