Fenomen Tivorlu Ismail'in Oglunun Dügününde 7 Milyon Liralik Taki Takildi

Sirnak’in Beytüssebap ilçesinde sosyal medyada fenomeni Tivorlu Ismail’in oglunun dügününde 7 milyonluk liralik taki takildi.

Fenomen Tivorlu Ismail'in Oglunun Dügününde 7 Milyon Liralik Taki Takildi


Sarkici ‘Tivorlu Ismail’ olarak bilinen Ismail Askan’in oglu Mazlum Askan (28), hayatini Irakli Zine Ataman (25) ile birlestirdi. Iki gün iki gece süren dügünde 6,9 milyon lira degerinde altin ve para takildi. Dügüne Belediye Baskani Habip Asan, Goyan, Elki, Jirki, Mamhura, Pirosi ve Gevdan gibi bölgedeki asiretlerin liderleri ve mensuplari ile internet fenomenleri, yurt disindan gelen is insanlari ve çok sayida davetli katildi.

Dügünde hiçbir masraftan kaçmayan sanatçiyi, yerel sanatçi arkadaslari da yalniz birakmadi. 5 bin davetlinin katildigi yemekli dügünde 130 koyun kesildi, 2 ton pirinç tüketildi. Oglunun dügününde konusan Tivorlu Ismail, "Herkesin dügününe gidiyordum, bugün benim dügünüm, çok kisi geldi. Herkese çok tesekkür ederim. Güzel ekipler burada hepsine çok tesekkür ederim.’’ dedi.

Beytüssebap Belediye Baskani Habip Asan ise "Ülkede taninmis kisi olan Tivorlu Ismail’in oglunun dügününe bugün her yerden gelenler var. Çok güzel bir görsel sölen oluyor. Bu tür kalabalik dügünler huzurun simgesi aslinda." diye konustu.

Öte yandan Tivorlu Ismail’in oglunun dügünü için 4 milyon liralik masraf yaptigi ögrenildi.
Kaynak: İHA