Denklansöre Gölcük Için Basilacak

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotograf ve Sinema Dernegi is birligi, Türkiye Fotograf Sanati Federasyonu destegiyle düzenlenecek olan "15. Sizin Gözünüzden Gölcük ve 15. Yardimlasma" konulu ödüllü fotograf yarismasi basvurulari sürüyor.

Gölcük Belediyesi, ulusal ve uluslararasi fotograf yarismalari düzenleyerek ilçenin tanitimina katki sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotograf ve Sinema Dernegi is birligi, Türkiye Fotograf Sanati Federasyonu destegiyle düzenlenecek, "15. Sizin Gözünüzden Gölcük ve 15. Yardimlasma" konulu ödüllü fotograf yarismasi basvurulari sürüyor.

Sizin Gözünüzden Gölcük Yarismasi, Gölcük ilçe sinirlarinda zaman içerisinde kaybolmus ve tekrar yenilenen, yapi, buluntu, kentin simge figürleri gibi yerlerin fotograf sanatinin kalici gücü ile gelecek nesillere aktarmak amaciyla düzenlenecek.Yarismaya katilacak fotograf sanatçilari, çektikleri kareler ile ilçenin dört bir yanini sanatin gücü ile ölümsüzlestirecekler.

Yardimlasma konulu yarisma ise insanligin en güzel degerlerinden biri olan yardimlasma duygusunu vurgulamayi hedefliyor. Yarismaya katilacak fotograf tutkunlari toplumu bir arada tutan, bireylerin birbirlerine destek olmasini saglayan bu önemli degeri fotograflari araciligiyla yakalamaya çalisacak.

Yarismaya katilmak isteyenler basvurularini 10 Kasim 2023 Cuma günü saat 23.00’a kadar yapabilecek.

Gölcük’ün adinin özellikle sanat ve kültür faaliyetlerle duyurulmasi noktasinda fotograf yarismalarinin düzenlenmesine önem verdiklerini söyleyen Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, yarismaya katilacak olan fotograf sanatçilarina basarilar diledi.
Kaynak: İHA