Aile Hekimlerine Seminer

SAMSUN – Samsun’da il ve ilçelerden gelen aile hekimlerine seminer verildi.

Aile Hekimlerine Seminer
Medicana International Samsun Hastanesi, Samsun ve ilçelerden gelen aile hekimlerini seminer programinda agirladi. Seminer, aile hekimlerinin güncel bilgilere erisimini artirmak, ailelerin sagligini daha etkili bir sekilde yönlendirmelerine yardimci olmak amaciyla düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte konusan Medicana International Samsun Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu, “Aile hekimleri, toplumun sagligini ve refahini korumak için kilit bir rol oynamaktadir. Her gün, birçok kisinin detayli olarak saglik probleminin incelenmesi, takip edilmesi noktasinda büyük emek veriyor. Tabi bu görev, hizla devam ederken tibbi gelismelere ayak uydurmaya da devam ediyor. Sizlerle bir araya gelmek, sizleri hastanemizde agirlamak büyük mutluluk” dedi.

Seminerde Romatoloji Uzmani Dr. Ögr. Üyesi Yeliz Zahiroglu, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmani Opr. Dr. Nazli Tosun, Üroloji Uzmani Doç. Dr. Mustafa Suat Bolat da uzmanlik alanlarina dair güncel yaklasimlari aktararak, aile hekimlerinden gelen sorulari yanitladi.
Kaynak: İHA