Nazilli'de Sanat Kursu Kayitlari Devam Ediyor

Nazilli Belediyesi tarafindan Lütfi Selek Kültür Merkezi’nde yil boyu devam eden sanat kurslarinin kayitlari devam ediyor.

Nazilli'de Sanat Kursu Kayitlari Devam Ediyor


Nazilli Belediyesi tarafindan düzenlenen; ahsap ve vitray boyama, kirk yama, Türk Sanat ve Türk Halk Müzigi, yagli boya, giyim, seramik ve hediyelik esya tasarimi kurslari devam ediyor.

Kadinlarin el becerilerinin gelistirilmesi ve ev ekonomisine katki sunmalari açisindan kurslarin büyük önem tasidiginda dikkat çeken Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “Nazilli Belediyemiz tarafindan kurslarimiz her yil büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Alaninda uzman ögretmenlerimiz tarafindan verilen kurslarimiz hem kadinlarimizin yeteneklerini gelistirmeleri hem de sosyallesmeleri açisindan çok önemli. Vakitlerini daha da kiymetlendirmeleri, ürettikleri eserleri açtigimiz sergilerde vatandaslarimizla bulusturmalari bir gelenek haline geldi. Ayrica burada ortaya çikan eserlerin satisinin yapilmasi ile de aile ekonomilerine katki saglamis oluyorlar. Tüm hemsehrilerimizi belediyemizin sanat kurslarina davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA