Kütle Parsel Alicisini Bekliyor

Mülkiyeti Talas Belediyesi’ne ait 2 villa parseli ve 1 kütle parselinden olusan tasinmazlar, düzenlenen ihale ile satisa sunuldu. Yapilan ihalede villa parselleri satilirken, 40 milyon lira muhammen bedelli kütle parsel ise pazarliga birakildi.

Kütle Parsel Alicisini Bekliyor
Belediye Meclis Salonu’nda Talas Belediye Baskanvekili Ragip Dost baskanliginda ve encümen huzurunda gerçeklestirilen ihalede ilk olarak Talas Mevlana Mahallesi’nde 2264 ada 1 parsel üzerinde yer alan kütle parsel satisa sunuldu. Muhammen bedeli 40 milyon lira olarak belirlenen kütle parsele verilen 40 milyon 150 bin liralik teklif yeterli görülmedi. Mevlana Ilkokulu, Emine Gönen Ortaokulu gibi egitim kurumlari ile diger sosyal donatilara yakinligiyla merkezi konumdaki kütle parselin ihalesi 15 gün süreyle pazarliga birakildi. Ihaleye önümüzdeki çarsamba günü devam edilecek. Daha sonra Yukari Talas’ta bulunan 2 villa parselinin satis ihalesine geçildi. Ihaleyle bu parseller alicisini buldu.

Katilimin yogun olmasi beklenen ihale ile ilgili detayli bilgi Mali Hizmetler Müdürlügü’nün 0352 437 00 54/ 2420 ve 2440 numarali telefonlarindan alinabilir. Istekliler, ihale sartnamesini de yine ayni birimden temin edebilir.
Kaynak: İHA