Hakkari'de 4 Semt Ilk Defa Asfalta Kavustu

Hakkari’de asfalti olmayan 4 ayri semte belediye tarafindan asfalta kavusturuldu.

Hakkari'de 4 Semt Ilk Defa Asfalta Kavustu
Hakkari Belediyesi’nin baslattigi asfalt çalismalari araliksiz olarak devam ediyor. Kentte ilk defa Berçelan Mahallesi Eskiciler, Gazi Mahallesi Kazandioglu semti, Sümbül Mahallesi Güzeres Semti ve Medrese Mahallesi Gumbetasor Semti asfalta kavusturuldu. Bir ay içerisinde 4 ayri semti asfalta kavusturan belediye ekipleri, kendin degisik mahallelerinde çalismalarini sürdürüyor. Medrese Mahallesi Muhtari Cebbar Aydin, mahallelerinde ilk defa ara cadde ve sokaklarin asfaltla kaplandigini söyledi.

Medrese Mahallesi Gumbetasor Semtinin tarihten ilk defa asfalta kavusturuldugunu söyleyen muhtar Aydin, bu çalismalardan dolayi Vali ve Belediye Baskan Vekili Ali Çelik ve emegi geçen herkese tesekkür etti. Is makinelerinin basinda toplanan bazi mahalle sakinleri asfalt sevinci yasadiklarini ifade ederek asfalt ekibine çay ve çörek ikraminda bulundular.

Çalismalar hakkinda bilgi veren Belediye Baskan Yardimcisi Hamit Zibek, Vali ve Belediye Baskan Vekili Ali Çelik’in talimatlari ile asfalt çalismalarinin devam ettigini söyledi.

Kaynak: İHA