Devlet Korumasindaki Çocuklara Renkli Sünnet Töreni

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü Nenehatun Çocuk Evleri Sitesi’nde devlet korumasindaki 7 çocuk için bir sünnet dügünü yapildi. Valilige ait Togg ve makam araçlari sünnet arabasi oldu. Çocuklar gönüllerince eglendiler, motosikletler esliginde sehir turu attilar.

Devlet Korumasindaki Çocuklara Renkli Sünnet Töreni
Devlet korumasindaki 7 çocugun delikanliliga ilk adimlarini atmalari vesilesiyle önce bir sünnet davetiyesi hazirlandi. Çocuklara hem kurumdan hem de kurum disindaki gönüllülerden kirve olundu. Nenehatun Çocuk Evleri Sitesi bahçesi adeta bayram yerine döndü ve Erzurum’da bulunan tüm korunma ve bakim altinda bulunan çocuklar oraya geldi. Arkadaslarini sünnet dügünlerinde yalniz birakmadi. Vali Yardimcisi Mustafa Berk Çelik, Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Fevzi Polat, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, kurum yöneticileri, emniyet personeli, gönüllüler ve motosikletli sürücüler dügün konvoyu olusturdu. Araçlara binilerek sehir turu atildi. Konvoyun en önünde Togg araci, etrafinda motosikletler ve diger araçlar hep birlikte çocuklara unutulmaz anlar yasatti. Sehir turundan sonra bir otelde çocuklar için yemek verildi, kina ve eglenceler düzenlendi.

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Cemil Ilbas, “Bu güzel çocuklar hepimize emanet. Kendi çocuklarimiza ne yapiyor ve nasil davraniyorsak onlara da ayni seyleri yapmak zorundayiz. Çok farkli bir duygu, çocuklarimizin sünnet ve diger dügünlerini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bugün toplum, devlet ve aile olarak çok mutlu olduk. Emegi ve katkisi olan herkese tesekkür ederiz” dedi
Kaynak: İHA