Yeni Ögrencileri Bilgilendirdiler

Düzce Üniversitesi Kariyer Gelistirme ve Mezun Izleme Uygulama Arastirma Merkezi’nin düzenledigi “Üniversitemiz Hakkinda Merak Edilenler” adli söyleside, Düzce Üniversitesi’ne yerlesen ögrencilere kayit, burs, yurt ve ders seçme konularinda detayli bilgiler aktarildi.

Yeni Ögrencileri Bilgilendirdiler
Moderatörlügünü Düzce Üniversitesi Kariyer Gelistirme ve Mezun Izleme Uygulama Arastirma Merkezi Ögr. Gör. Zeynep Kömür’ün üstlendigi ve sosyal medya platformu instagram üzerinden yapilan canli yayin bilgilendirme etkinliginde; Düzce Üniversitesi Ögrenci Isleri Daire Baskani Havva Pinar Kumral’a; Ögrenci Isleri Daire Baskanligi Idari Isler Sube Müdürü Dinçer Korkmaz, Egitim Ögretim Hizmetleri Sube Müdürü Ismail Ugur, Harçlar Burslar ve Mali Isler Sube Müdürü Mustafa Tural eslik etti.

Düzce Üniversitesi’ne yerlesen ögrencileri tebrik ederek sözlerine baslayan Havva Pinar Kumral, basarili bir ögrencilik hayati geçirmeleri konusunda temennilerde bulundu. Programda, özellikle sorulan ders seçme süreçleri ile ilgili bilgiler paylasilarak, DGS, formasyon, kayit dondurma, burslar, yurtlar gibi konularda ögrencilere detayli bilgiler aktarildi.

Son olarak Düzce Üniversitesi ögrencilerinden gelen tüm sorularin yanitlandigi programda, Düzce’nin; ulasimi, güvenli kent olusu ve dogal güzellikleriyle tam bir ögrenci sehri oldugu vurgulandi.
Kaynak: İHA