Pamukkale Kis Kurslarina Basvurular Devam Ediyor

Pamukkale Belediyesi’nin 4-17 yas araligindaki gençlere ve kadinlara yönelik açtigi ücretsiz kis kurslarina basvurular devam ediyor. Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, “Gençlere ve kadinlara yönelik hem ögretici hem de yeteneklerini gelistirici birbirinden farkli, 5 noktada 33 farkli alanda düzenleyecegimiz kis kurslarimiza da basvurular devam ediyor” dedi.

Pamukkale Kis Kurslarina Basvurular Devam Ediyor


Her yil hem spor hem de egitici kültürel kurslar düzenleyen Pamukkale Belediyesi, 2023-2024 dönemi kis kurslarini 33 farkli alanda açiyor. Pamukkale Belediyesi Aktepe Sosyal Tesisleri, Atatürk Caddesi ek hizmet binasi, Incilipinar Kurs Merkezi, Fatih Kurs Merkezi, Yunusemre Mahalle Konagi’nda gerçeklestirilecek olan kurslara yogun talepler olusurken kurslara kayitlar hala devam ediyor. Pamukkale Belediyesi tarafindan, kültürel kurslar çerçevesinde Almanca A1, Ingilizce A1, baglama, keman (08-16 yas), gitar (16+ yas üzeri), ebru, ahsap boyama, ekopsi kisisel ve dekorasyon ürün, kadinlar için el sanatlari, amigrumi örgü, taki tasarim, makrome örgü yapimi, etkili ve hizli okuma teknikleri (08-11 yas), giyim teknolojileri, halk oyunlari, isaret dili, satranç, zeka oyunlari, akrilik boyama-resim, ney açilacak, temel fotografçilik ve mobil fotografçilik, ziraat ve diksiyon dallarinda egitimler verilecek. Ayrica spor dallarindan boks, karate, pilates, cimnastik, dart, judo, masa tenisi, okçuluk, futbol, tenis dallarinda kurslar açilacak.

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, belediye olarak her yil düzenledikleri kurslarin ücretsiz oldugunu belirterek, “Bu kis dönemi, hem spor hem de egitici kültürel kurslarimizi tek bir baslikta topladik. Vatandaslarimizin ulasmasi kolay olmasi açisindan, ilçemizin 5 noktasindaki kurs merkezlerimizde 33 farkli alanda 4-17 yas araligindaki gençlere ve kadinlara hitap eden kurslar açtik. Kurslarimiza katilmak isteyen vatandaslarimizin kontenjanlar dolmadan basvuru yapmalarini, geç kalmamalarini rica ediyoruz. Kurslarimiz simdiden hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA