Gelecegin Itfaiyecileri Is Basinda

Düzce Belediyesi Itfaiye Müdürlügü, Itfaiye Teskilati’nin 309. kurulus yildönümü etkinlikleri çerçevesinde gelecegin itfaiyecilerini agirladi. Itfaiye Haftasi dolayisiyla, teskilati ziyaret eden ögrenciler, itfaiyecilerin haftasini kutlarken ayni zamanda itfaiyecilige dair bilgileri uygulamali olarak ögrendiler.

Gelecegin Itfaiyecileri Is Basinda
Itfaiye Teskilati’nin 309. kurulus yildönümü ülke genelinde çesitli etkinliklerle kutlanirken, Düzce Belediyesi Itfaiye Müdürlügü de itfaiye haftasi dolayisiyla her kesimden vatandasin ve ögrencilerin akinina ugruyor.

Modernize edilerek hizmet vermeye baslayan yeni hizmet binasinda hafta dolayisiyla hazirliklarini yaparak misafirlerini agirlamaya baslayan Düzce Belediyesi Itfaiye Müdürlügü, ziyaretçilerine unutulmaz anlar yasatiyor.

Kasklari ve itfaiye üniformalari ile alani gezen minikler, itfaiyenin yangin ve diger çalismalarda kullandiklari ekipmanlarla ilgili bilgi edindi. Minik itfaiyeciler yangin hortumu ile temsili yanginlari söndürmeye çalisirken renkli görüntüler olusturdu. Ögrenciler, eglenirken bir yandan da yangina nasil müdahale edildigini uygulamali görmüs oldu.

Itfaiye araçlarina binerek içerisindeki malzemeleri de incelemeyi ihmal etmeyen minik misafirler daha sonra itfaiye binasini gezdi. Itfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman ve itfaiye personeli ziyaretçilerine çikolata ikraminda bulunup, hatira fotografi çektirmeyi de ihmal etmedi.

Itfaiye Teskilatinin kurulus yil dönümünde müdürlük hafta boyunca ziyaretçilerini agirlamaya devam edecek.
Kaynak: İHA