Çorum'da 65 Yas Üstüne Ücretsiz Toplu Ulasim Devam Edecek

Çorum Belediyesi, 65 yas üstü vatandaslara toplu ulasim hizmetini ücretsiz olarak sunmaya devam edecegini duyurdu.

Çorum'da 65 Yas Üstüne Ücretsiz Toplu Ulasim Devam Edecek


Türkiye genelinde bazi iller, 65 yas üstü vatandaslara sunulan ücretsiz toplu ulasim hizmetini sona erdirmeye hazirlanirken, Çorum Belediyesi’nden ise vatandaslara güzel haber geldi. Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, "65 yas üstü vatandaslarimiz sehir içi toplu tasima imkanlarindan ücretsiz bir sekilde yararlanmaya devam edecek.” dedi.



’Güngörmüslere hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz’

Baskan Asgin, sehrimizin güngörmüslerine ellerinden gelen her türlü destegi bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da sunacaklarini belirerek bu sehre emek veren güngörmüslere hizmet etmekten mutluluk duydugunu ifade etti.

Baskan Asgin, “Bizim amacimiz Hakk’in rizasini kazanmak ve halkin duasini almaktir. Bizlere dualariyla destek veren büyüklerimizden Allah razi olsun. Ücretsiz toplu ulasim hizmetimizin yani sira evde bakim ve evde temizlik hizmetimiz de artarak devam etmektedir. Bu sehrin büyülerine bizleri hizmetkar kilan Rabbimize hamd ediyorum.” seklinde konustu.



Ücretsiz toplu ulasim hizmetinden faydalanan vatandaslar da, bazi illerde uygulamanin sona erdigi yönünde haberleri gördüklerini belirterek “Biz Çorum’da ücretsiz toplu ulasimdan faydalanmaya devam ediyoruz. Belediyemizden Allah razi olsun.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA