Baskan Kaplan'dan Mevlid Kandili Mesaji

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Mevlid Kandili dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Baskan Kaplan mesajinda, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayi tesriflerinin yil dönümünü idrak etmenin onuru, gururu ve manevi hazzini yasiyoruz” dedi.

Baskan Kaplan'dan Mevlid Kandili Mesaji


Mevlid Kandili’nin, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i (s.a.v.) ve bütün insanliga vermis oldugu mesajlari layikiyla anlamak için bir vesile oldugunu ifade eden Baskan Kaplan, “Alemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) dogdugu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutlulugu içerisindeyiz. Sevgili Peygamberimizin örnek hayati ve davranislarindan dürüstlügü, emaneti korumayi, insan haklarina uymayi, zayif ve muhtaçlara yardim etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, yararli insan olmayi hayatimiz boyunca kendimize prensip edinmeliyiz” dedi.



Mevlid Kandili gecesinin Peygamberimizin hayatini, mesajlarini yeniden hatirlayacagimiz, düsünecegimiz ve insanliga getirdigi bütün degerleri anlayip, hayatimizi O’nun güzel ahlakiyla güzellestirebilecegimiz bir manevi yenilenme firsati oldugunu da belirten Baskan Kaplan, “Bu vesileyle basta Koçarli’li hemserilerim olmak üzere tüm milletimizin ve Islam âleminin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve tüm insanlik alemine saglik ve esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygilarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA