Baskan Akman'dan Mevlid Kandili Mesaji

Van’in Tusba Belediye Baskani Salih Akman, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hazret-i Muhammed’in (SAV) dünyaya tesriflerini müjdeleyen Mevlid Kandili’ne ulasmanin huzuru ve mutlulugu içerisinde olduklarini söyledi.

Baskan Akman'dan Mevlid Kandili Mesaji
Mevlid Kandili dolayisiyla bir mesaj yayimlayan Baskan Akman, güzel ahlâki tamamlamak üzere bütün insanliga rahmet elçisi olarak gönderilen Peygamberimiz Hazret-i Muhammed’in (SAV) yeryüzünü sereflendirmeleri insanlik tarihinin en müstesna hadiselerinden biri oldugunu kaydetti.

Baskan Akman, “Peygamber Efendimizin dünyaya gelisiyle, bireysel, toplumsal ve evrensel düzeyde, zihin, fikir ve ahlak planinda tarihin en büyük dönüsümü yasanmistir. Cahiliye döneminde yolunu ve degerlerini kaybeden insanlar, Peygamber Efendimizin yolunda giderek, kardesligin, güzel ahlakin ve bütün iyi davranislarin en güzel örnekleri olmuslardir” dedi.

Kandillerin, sevgi, hosgörü, birlik ve beraberligin yasandigi, dünyanin aydinlandigi en özel günler oldugunu kaydeden Baskan Akman, “Bu duygu ve düsüncelerle tüm Tusbali hemsehrilerimin ve Islam âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, rahmet ve merhamet kapilarinin ardina kadar açildigi, dualarimizin kabul oldugu bu mübarek gecenin birligimize, beraberligimize ve kardesligimize hayirlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandi
Kaynak: İHA