Jandarmadan Dronlu Denetim

Zonguldak’ta jandarma ekipleri trafikte seyir halindeyken cep telefonu kullanimi nedeniyle olusabilecek kazalarin engellenmesi için dronlu denetim gerçeklestirdi.

Jandarmadan Dronlu Denetim
Zonguldak Il Jandarma Komutanligi Trafik Jandarmasi Timlerince; seyir halinde cep telefonu kullanimi nedeni ile olusabilecek kazalarin azaltilmasi ve emniyet kemeri takilmamasi nedeni ile meydana gelen ölümlerin engellenmesi amaciyla, yol kullanicilarinda “Algilanan Yakalanma Riski Duygusunun” sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi için Dron ile denetimler gerçeklestirdi. Denetimlerde sürücüler de bilgilendirildi.

Zonguldak Il Jandarma Komutanliginca, meydana gelebilecek trafik kazalarini önlemek ve sürücülerde yakalanma duygusunu üst düzeye çikarabilmek için karayollarinda dron ile denetim ve kontrollere devam edilecegi ifade edildi.
Kaynak: İHA