Bodrum'daki Plajlar Temizleniyor
Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri ve Türkiye Çevre Egitim Vakfi Mugla Subesi’nin ortaklasa organize ettigi Deniz Çöpleri Izleme Programi Yali Mahallesi Gerenkuyu Halk Plaji’nda yapildi.

Genç bireylere ve vatandaslara farkindalik olusturmasi hedeflenen temizlik çalismasinda Yali Mahallesi Çiftlik Mustafa Yazici Ilkokulu 3. Ve 4. sinif ögrencileri, mavi bayrak otel sorumlulari katildi.
Çalismaya ayrica Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlügü personelleri, Bodrum Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlügü personelleri, zabita personelleri de destekte bulundu. Temizlik sonunda Çiftlik Mustafa Yazici Ilkokulu ögrencileri ve temizlik çalismalarina destekte bulunan Bodrum Belediyesi personellerine sandviç ve meyve suyu ikrami yapildi.
Temizlik çalismalari sonucunda toplam 17 kilo çöp toplandi. Ilk Deniz Çöpleri Izleme programinin burada yapildigi ifade edildi ve önümüzdeki aylarda tekrar yapilmaya devam edilecegi belirtildi.
