'Gönül Dagi Defilesi' 42 Modelle Gerçeklesti

Sivrihisar Belediyesi’nin düzenledigi Kurtulus Yildönümü etkinliklerinde Munise Ertok tarafindan organize edilen Gönül Dagi Defilesi, Bilal Bastemur yönetiminde 42 modelle gerçeklesti.

'Gönül Dagi Defilesi' 42 Modelle Gerçeklesti
Sivrihisar Belediyesi, kurtulus yildönümünü kutlamak amaciyla özel bir etkinlik düzenledi.

Bu etkinlik çerçevesinde taninmis modaci Munise Ertok tarafindan ’Gönül Dagi’ adi verilen bir defile gerçeklestirildi.

Defile aski simgeleyen ’Aski Ala’ temasiyla islenirken, defilede yer alan elbiseler, askin renkleri olan kirmizi, beyaz ve pembe tonlarinda tasarlandi. Ayni zamanda gönül daglarini temsil eden gösterisli tasarimlar da defilede yerini aldi.

Uzman mankenler tarafindan sergilenen elbiseler, Sivrihisar halki tarafindan büyük ilgiyle karsilandi. Sik ve zarif tasarimlarinin yani sira kaliteli kumaslar ve isçilik de defileye renk katti. Sivrihisar’in kurtulusunda ve tarihinde önemli bir yere sahip olan aski ala Munise Ertok’un defilesinde yer alan kiyafetler de tasarimlariyla dikkat çekti. Bilal Bastemur’un koreografisi ise görsel bir sölen yasatirken, katilimcilar arasinda büyük bir cosku ve heyecan oldugu görüldü.

Ertok öncülügünde gerçeklestirilen bu defileye katilan firmalar Sivrihisar’in kültürel ve sanatsal hayatina önemli katki sagladi.
Kaynak: İHA