Ercis'te 'Dünya Temizlik Günü' Etkinligi

Van Ercis’te 21 Eylül Dünya Temizlik Günü’nün anlamina dokunmak adina temizlik etkinligi düzenledi.

Ercis'te 'Dünya Temizlik Günü' Etkinligi
Dünya Temizlik Günü etkinligi Ercis deniz feneri çevresindeki alanda gerçeklestirilen temizlik çalismasiyla birlikte farkindalik mesaji verildi.

Temizlik etkinligi çerçevesinde toplanan; plastik, cam, metal, kagit, karton, sigara izmariti ve diger atiklar daha sonra imha edilmek üzere Ercis Belediyesi ekipleri tarafindan alindi.

Etkinlige katilan Ercis Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Murat Karaloglu, "Dünya Temizlik Günü çerçevesinde ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluslarimizla Milli Egitim, Gençlik Spor Ilçe Müdürlügümüz, gençlik merkezimiz, belediyemiz, sivil toplum kuruluslarimiz, ticaret ve sanayi odamiz gibi birçok kurulusun katkilariyla bugün bir farkindalik olusturmak için ayni zamanda gelecek nesillere, çocuklarimiza, dünyamiza, her canliya temiz bir çevre birakmak için bir farkindalik etkinligi olusturduk. Bugün de Ercis ilçemizde bulunan Fener Alayi çevresinde temizlik etkinligi yap. Bu etkinlikte emegi geçen paydaslara, kurumlara ve özellikle gelecegimizin teminati sevgili gençlere tesekkür ediyoruz. Çünkü biz bu temiz çevreyi gençlerimize birakmak istiyoruz. Dünyamiza birakmak istiyoruz ve bu tabana yaymamiz gerekiyor bu farkindaliklari. O yüzden bu etkinliklerimiz artarak devam edecektir. bu organizasyonlarimiz her geçen gün artarak devam edecektir" dedi.

Etkinlige Ercis Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Murat Karaloglu, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Onur Akyüz, Ilçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, çok sayida kurum amirleri, sivil toplum örgütleri vatandaslar ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA