Ugur Isilak Ordu'da Sahne Aldi

Ordu’nun Altinordu Belediyesi tarafindan düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Anadolu türkülerinin sevilen sanatçisi Ugur Isilak sahne aldi.

Ugur Isilak Ordu'da Sahne Aldi
Altinordu Belediyesi tarafindan düzenlenen organizasyonda sevilen ses sanatçisi Ugur Isilak, Altinordu Belediyesi ücretsiz otopark alaninda sahne aldi. Çok sayida vatandas konser alanina gelerek kalabalik olustururken, sevilen sanatçi Isilak sevine türkülerini seslendirdi.

Programda konusan Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, “Mavinin ve yesilin siirlestigi sehrimiz Ordu’ya, Altinordu’ya tesebbüs eden, günümüz ozanlarindan Ugur Isilak agabeyimiz, üstadimiz bu noktada bu topraklardan birçok ozandan el almistir. Erenlerin diliyle, ozanlarin gönlüyle bu aksam bizlere sesleniyor. Sehrimiz ve sizler adina ‘hos geldiniz’ diliyorum. Sahsen böyle bir organizasyonda ev sahipligi yapma serefine nail olmam dolayisiyla kendilerini de Ordu insani bulusturmam dolayisiyla ayri bir onuru tasidigimi ifade etmek istiyorum. Bu aksam türkünün ziyafetine, sesin, sözün, sazin, kültün, sanatin baskenti Altinordu’muzda semalara çikan aksamina hep birlikte sahitlik edecegiz” diye konustu.

Konusmanin ardindan Belediye Baskani Askin Tören, sevilen sanatçi Ugur Isilak’a çiçek takdim etti.

Belediye Balkani Askin Tören konser vatandaslarla birlikte konsere eslik ederken, Ugur Isilak sevilen türkülerini seslendirdi.
Kaynak: İHA