Kuluçka Merkezi Girisimcilerini Ariyor

Konyaalti Belediyesi Kuluçka Merkezi, is fikirlerini hayata geçirmek isteyen yeni girisimciler ariyor. Basvurular ekim ayi sonuna kadar yapilabilecek.

Konyaalti Belediyesi girisimcilerin ve girisim fikirlerinin önünü açmak amaciyla kurdugu Kuluçka Merkezi’ne yeni girisimciler ariyor. Nazim Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde hizmet verecek olan merkez girisimcilerin baslangiç asamasindaki is fikirlerini hayata geçirmelerine imkan taniyacak. Modern çalisma alanlarinin bulunacagi merkezde, egitim ve etkinlikler, mentorluk, akademik ve teknik danismanlik, yatirimci ve firma görüsmeleri, veri tabanlarina erisim gibi birçok imkân ücretsiz olarak saglanacak.

Is fikirleri seçilecek

Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, Kuluçka Merkezi ile girisimcilerin fikirlerini hayata geçirmelerine yardimci olacaklarini söyledi.

Gelen girisimci ve girisimci adaylarina bu merkezde egitimler vereceklerini, onlara mentorluk yapacaklarini ifade eden Esen, “Konunun uzmanlarindan olusan seçici kurulumuz begenilen is fikirlerini seçerek, bu fikirlerin hayata geçirilmesini saglayacak. Merkezimiz yeni girisimcileri bekliyor. Gelin kayit olun. Her girisimciye kapimiz açik” dedi.

Merkezde çalismak isteyen girisimciler basvurularini ekim ayi sonuna kadar https://kulucka.konyaalti.bel.tr/ adresine yapilabilecegi bildirildi.

Kaynak: İHA