Baskan Atay'dan Kres Müjdesi

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, bugüne kadar açtiklari kreslere bir yenisini daha ekleyerek ASTIM Organize Sanayi Bölgesi’nde de 800 kisilik kres açacaklarini müjdeledi.

Baskan Atay'dan Kres Müjdesi


Aydin’in merkez ilçesi Efeler’de sosyal ve kültürel çalismalarina da araliksiz devam eden Efeler Belediyesi, özellikle çalisan ailelerin çocuklarini birakabilmesi hedefiyle açtigi kreslerine de talep her geçen gün artiyor. Bugüne kadar Efeler genelinde 5 tane kres açan Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, yakin zamanda altinci kresi de açacaklarini müjdeledi. Seçim döneminde verdigi tüm sözleri tek tek yerine getirecegini vurgulayan Baskan Atay, gelen talepler çerçevesinde ASTIM Organize Sanayi Bölgesi’nde 800 çocugun egitim görebilecegi bir kres daha açacaklarini belirtti.



Kresin yakin zamanda temelini atacaklarini ifade eden Baskan Atay: “5 tane kres açtik, 720 çocugumuz orada egitim görüyor. Simdi bugün evraklarini tamamlamak üzereyiz, ASTIM Organize Sanayi Bölgesi içinde 800 çocugumuzun egitim görecegi, emekçi kadinlarimizin çocuklari için de orada kres açacagiz. Temelini atacagiz oranin da. Bizler, toplumumuzda yasayan insanlarimizin öncelikle kadinlarimizin ve gelecegimiz olan gençlerin mutlu olabilecekleri, ekonomik bagimsizliklarina kavusabilecekleri mekanlari olusturma sorumlulugumuzla çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA