Köpegi Aracina Baglayip Sürükledi

Gaziantep’in Nizip yolu üzerinde bir köpegin hafif ticari aracin arkasina baglanarak sürüklendigi anlar kameraya yansidi. Büyük tepki çeken olay sonrasi köpegi araçla sürükleyen sahis yakalanarak hakkinda islem baslatildi.

Köpegi Aracina Baglayip Sürükledi
Olay, Gaziantep-Nizip karayolunda meydana geldi. Iddiaya göre, karayolu üzerinde hareket halinde olan 27 Y 4163 plakali hafif ticari aracin arkasina iple bagli sekilde yolda sürüklenen köpegi gören vatandaslar cep telefonuyla görüntüledi.

Büyük tepki çekti

Sosyal medyada paylasilan ve köpegin zorla götürüldügü anlar büyük tepki çekti. Diger sürücüler korna çalarak uyarsa da sahis yoluna devam etti. Öte yandan görüntüde yerde sürüklenen köpegin ayaklarinin metrelerce sürüklenmesinin etkisiyle kanadigi yer aldi. Otomobilin arkasina baglanarak sürüklenen köpegin öldügü ögrenildi.

Köpegi araçla sürükleyen sahis yakalandi

Konu ile ilgili açiklama yapan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, köpegi sürükleyen sahsin gözaltina alindigini açiklayarak, "Sosyal medyada yer alan ilimizde bir köpegin aracin arkasinda sürüklendigi görüntülerle ilgili araç sahibi tespit edilerek Il Jandarma Komutanligimiz tarafindan 5199 Sayili Kanun geregi adli islem ivedi olarak baslatilmistir. Bu tür görüntülerin tekrar etmemesini diliyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA