Ikinci Elde Tercih Bitpazari

Erzincan’da her hafta pazartesi günü kurulan halk arasinda bitpazari olarak anilan pazarda uygun fiyata her türlü esya bulunuyor. Ihtiyaçli vatandaslarin ilgi gösterdigi ikinci el pazarinda her sey 3’te bir fiyatina satiliyor.

Ikinci Elde Tercih Bitpazari
Erzincan da her Pazartesi günleri kurulan ikinci el pazari (bitpazari) ihtiyaçli vatandaslara ev sahipligi yapiyor. Bitpazarinda en çok talep ise antikalara oluyor. Ikinci el alisveris meraklisi vatandaslar bitpazarina yogun ilgi gösterdi.

Elektronik esyadan mutfak esyasina, giysiden, tarim araçlarina kadar birçok esyanin bulundugu bitpazari bu hafta da doldu tasti. Erzincanli vatandaslar adeta "Eskiye ragbet olsa bitpazarina nur yagardi" sözüne nazire yapti. Haftanin ilk günü olan her pazartesi günleri Bugday Meydani alt kisminda kurulan pazarda, bu hafta da yine birçok ürün sergilendi. Kullanilmis veya üretimi olmayan ürünler ihtiyaç sahipleri tarafindan çok ucuz fiyatlara alindi. Özellikle ihtiyaçli vatandaslarin gittigi pazarda kurulan tezgahlarin tamaminda ikinci el esya ve malzeme satisi yapiliyor. Ikinci el elbiseden en küçük çiviye kadar yüzlerce çesit ürünün yer aldigi bitpazarinda her bütçeye göre ürün bulmak mümkün.
Kaynak: İHA