Düzce'ye Yeni Sosyal Tesis

Düzce Belediyesi tarafindan eski film platosu alanina insa edilen 23 Nisan Parki içinde yapilmasi öngörülen sosyal tesiste çalismalar tamamlandi.

Düzce'ye Yeni Sosyal Tesis
Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün sehir merkezine kazandirdigi en büyük yesil ve sosyal alanlardan biri olan 23 Nisan Parki’ndaki sosyal tesis, film platosundan kalan ve atil vaziyetteki binanin karakterine uygun yenileme çalismalariyla kullanima hazir hale getirildi.

7 bin 400 metrekare alan üzerine kurulu, sehir merkezinin en büyük yesil alanlarindan biri olma özelligini tasiyan 23 Nisan Parki, çevre mahallelerden aileler ve çocuklarindan yogun ilgi gördü.

Alanda daha önce bulunan film platosundan kalan binayi aslina uygun olarak yenileyen Destek Hizmetleri Müdürlügü ekipleri, Baskan Faruk Özlü’nün incelemesinin ardindan çalismalarini hizlandirarak, bir gün gibi kisa süre içinde yenileme islemini tamamladi. Beltur A.S. tarafindan isletilecek Kahvalti Evi’nde oturma ve dinlenme alanlarinin yani sira kis bahçesi niteliginde oturma alanlari da düzenlendi.

Tesisin en kisa sürede Düzcelilerin kullanimina açilmasi planlaniyor.
Kaynak: İHA