Zuhal Olcay 29 Eylül'de Mask Beach'te

Zuhal Olcay, 29 Eylül’de Mask Beach’te sevenleriyle bulusuyor. Birbirinden güzel sarkilarla duygusal bir gece yasatacak konserlerin biletleri Biletinial’da satisa çikti.

Tiyatro ve sinema oyuncusu, seslendirmen ve yorumcu Zuhal Olcay, unutulmayacak bir konser için 29 Eylül’de Mask Beach’e geliyor. Zuhal Olcay’in benzersiz yorumu ve klasiklesen sarkilariyla müzikal tadinda geçecek konserin biletleri Biletinial’da satisa sunuldu.

Oyuncu ve yorumcu Zuhal Olcay, Ankara Devlet Konservatuvari’nda basladigi tiyatro egitimini Londra’da sürdürdü. Izmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuga baslayan Olcay, tiyatro ve sinemada birçok yapimda yer aldi, ödüller kazandi. 1989’da Evita adli müzikalde Evita’yi oynadi. Bu müzikaldeki basarisi üzerine sarkicilik kariyeri basladi.

Müzik çalismalarina önce Vedat Sakman, daha sonra Bülent Ortaçgil ile devam eden ve “Küçük Bir Öykü”, “Iyisin” gibi parçalariyla büyük ilgi gören Olcay, “Küçük Bir Öykü”, “Iki Çift Laf”, “Oyuncu”, “Ihanet”, “Basucu Sarkilari 1” ve “Basucu Sarkilari 2”, Cengiz Onural ile ortak çalismasi olan “Hiçbiryerde” ve son olarak da "Ask’in Halleri" albümüyle dinleyicilerle bulustu.
Kaynak: İHA