Engelli Çocuklar Zeytinpark'ta Kampta

Muratpasa Belediyesi Adalya Vakfi Engelsiz Kafe, engelli çocuklarla Zeytinpark’ta doga kampi düzenledi. Kampin ilk gününde çocuklar, karanlikta parlayan boyalarla rengarenk hazirladiklari tisörtleriyle neon partide doyasiya eglendi.

Engelli Çocuklar Zeytinpark'ta Kampta
Engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal destek programlari yürüten Muratpasa Belediyesi Adalya Vakfi Engelsiz Kafe, engelli çocuklar ve aileleriyle 2 milyon 630 bin metrekare genisligiyle Türkiye’nin bir sehir merkezindeki en büyük yesil alani Zeytinpark’ta kamp düzenlendi.

Çocuklar kampta, karanlikta parlayan boyalarla hazirladiklari tisörtleri giyerek neon parti ile eglenceli dakikalar geçirdi. Engelli çocuklar ve aileleri müzik esliginde dans edip doyasiya eglenirken kamp sorumlusu Hande Aydurdu “Buradaki her sey çocuklarimiz ve ailelerimiz için. Özellikle ailelerimizin nefes almasi için. Çocuklarimiza mutlu anilar birakabilmek için buradayiz” dedi.

Kampa katilan velilerden Nergis Uysal çocuklarla etkinliklere yer almanin farkli bir deneyim oldugunu söyledi.

Uysal, ”Oradaki egitimlerimiz de çok güzel gidiyor. Mutluyuz. Seviyoruz. Gayet güzel” dedi.

Çocuklarin ve velilerin Muratpasa Belediyesi’nin kampinda kaynasma firsati yakaladiklarini söyleyen Tutku Yildiz ise “Engelsiz Kafe’nin bu tarzda etkinliklerinin biraz daha disarda olmasini istiyorduk. Zeytinpark çok güzel bir yer olmus. Çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Yildiz, “Bizi burada birlestiren sey giysilerimiz, kiyafetlerimiz, sosyal statümüz, hayata bakis açimiz degil, evlatlarimiz” dedi.

Kaynak: İHA