Devlet Sicak Yüzünü Enkaz Kentte Gösterdi

Depremin vurdugu Hatay’in Hassa ilçesinde vatandaslarin dertlerini dinleyerek tek tek çözüm üreten Kaymakam Osman Acar, bölge halkinin takdirini topluyor.

Devlet Sicak Yüzünü Enkaz Kentte Gösterdi
Kahramanmaras merkezli depremlerde yerle bir olan Hatay’in Hassa ilçesinde Kaymakam Osman Acar, devletin sicak yüzünü vatandaslara göstererek adeta gönülleri fethetti. Geçtigimiz günlerde tayini çikmasina ragmen ilçe halkinin yogun gayreti sonucu Hassa’da kalan Acar, her hafta Çarsamba günü vatandaslarin dertlerini dinliyor. Depremzede vatandaslarin dertleriyle tek tek ilgilenen ve bu sorunlara çözüm bulan Kaymakam Acar, bölge halkinin takdirini topladi. Yaptiklariyla gönüllere taht kuran Kaymakam Acar, bu haftaki Halk Günü’nde yaklasik 800 depremzedenin derdini dinledi.

“Kaymakam bey dertlerimizi dinler”

Kaymakam Acar’in dertlerini dinledigini dile getiren Güler Özçelik, “Kaymakam beyle is konusunda konusmaya geldim. Birazda benim evim agir hasar, dolabim bozuldu. Yenisini aldim, onun borcunu ödeyemiyorum. Biraz yardim isteyecegim. Kaymakam bey, dertlerimizi dinler. Kaymakam beyin tayini çikti, halkimiz ayaklandi. Tayini durdu, bizde bugün derdimizi anlatmaya geldik” dedi.



“Devletimizin buradaki temsilcisi ve bize elinden geldigince yardimci oluyor”

Fatma Çetin, Kaymakam Acar’in her hafta Çarsamba günü ‘Halk Günü’ düzenlendigini belirterek, “Kaymakam beyle görüsmeye geldim. Kaymakam beyimizin her hafta Çarsamba günü halk günü düzenliyor. Ihtiyacimiz, derdimiz oldugunda kaymakam beyimize iletiyoruz. Devletimizin buradaki temsilcisi ve bize elinden geldigince yardimci oluyor. Imkanlar dahilinde derdimize çözüm buluyor” ifadelerini kullandi.

Ihtiyaçlari için Kaymakam Acar’la görüsmeye geldigini ifade eden Serkan Yüksel, “Ihtiyaçlarimiz var, kaymakam beyle görüsmeye geldik. Yogunluk çok fazla kaymakam beyin bizleri tek tek dinlemesini çok güzel buluyorum” dedi.

Kaymakam Acar’in kendisine yakinen ilgi gösterdigini belirten Zeynep Tas, “Evime geldi, yemek yedirdim. Çok seviyorum, kendisini. Benim boynuma sariliyor gördükçe benim anamsin diyor. Ben hiç yanina gelmemistim ama bugün yanina geldim çok kalabalik var” seklinde konustu.

Kaynak: İHA