Muhasebeciler Bu Defa Mutlulugu Hesapladi

Söke’nin önde gelen ailelerinden TARIS Pamuk Birligi Delegesi çiftçi Mesut Üstbas ve Leyla Üstbas’in kizi Simge Üstbas, Ayten-Nejdet Özel çiftinin oglu Salih Özel ile rüya gibi bir dügünle mutluluga yelken açtilar. Her ikisi de muhasebeci olan gelin ile damat bu defa mutlulugu hesap ederek ömür boyu birliktelige ’evet’ dediler.

Muhasebeciler Bu Defa Mutlulugu Hesapladi
TARIS Pamuk Birligi Delegesi Üstbas’in kizi, Söke Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikanin Muhasebe Birimi personeli Simge Üstbas ile muhasebeci Salih Özel, Söke’de bir kir dügün salonunda düzenlenen rüya gibi dügünle dünya evine girdi. Söke Belediye Baskani Mustafa Iberya Arikan’in nikahini kiydigi çifti, en mutlu günlerinde aile büyükleriyle dost ve yakinlari da yalniz birakmadi.

Söke TARIS Pamuk Kooperatifi Baskani Ismail Özer, TARIS Pamuk Birligi Yönetim Kurulu Üyesi Baki Bakanoglu, Söke TARIS Pamuk Kooperatifi Asbaskani Ömer Yildiz ile yönetim kurulu üyesi Talip Çalik, Söke TARIS Pamuk Kooperatifi Müdürü Dilek Çoskun ve Sökeli Is Insani Ümit Tor’un yani sira TARIS ve çiftçi camiasindan çok sayida ismin katildigi dügün töreninde çiçegi burnunda evli çift, davetlilerle birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eglendi.

Üstbas ve Özel Ailesi’nin çok sayida yakinlarinin da katildigi dügünün töreninin ardindan yeni evli çift, balayi için Antalya’ya gitti.
Kaynak: İHA