Ilk Ders Zili Çaldi

Binlerce ögrenci ve ögretmenin bekledigi yeni egitim ögretim yili basladi. Düzce’de yeni egitim ögretim yiliyla birlikte 74 bin ögrenci ders zili ile birlikte siniflari doldurdu.

Ilk Ders Zili Çaldi
Yeni egitim ögretim yili ilk ders zilinin çalmasiyla basladi.

Düzce’de 74 bin 628 ögrenci ve 5 bin 59 ögretmen için 2023-2024 egitim ögretim yilinin ilk zili çaldi Sabahin erken saatlerinde velileriyle okullara gelen ögrenciler törenlerin ardindan siniflarinda yeni egitim ögretim yolunun ilk dersine basladi.

Uzunmustafa Ilkokulu Müdürü Ersin Carim yeni döneme baslayan ögrencilere, "Sevgili ögrenciler 2023-2024 egitim ögretim yiliniz hayirli olsun, saglikli bir sekilde geçirin hepinize iyi dersler diliyorum" ifadelerini kullandi.

3. sinif ögrencilerinden Mehmet Yildirim, "Okulda arkadaslarimi çok özledim ama en yakin arkadasimin buradan tasinmasina çok üzüldüm. Yaz tatilinde ise köye gittik. Babamin bize yaptigi havuzda vakit geçirdik, çok güzeldi" dedi.

Yaz tatilini kuzenleriyle geçiren ögrenci Yüsra Köroglu ise "Okulumu çok özledim. Yaz tatilinde kuzenlerim geldi ve kedilerimi besledik beraber. Kedilerim yaz tatilinde dogum yapti. Okulumda eglenmeyi ve derslerimi yapmayi özledim" ifadelerini kullandi.

Ilk teneffüslerine de çikan ögrenciler okul bahçesine çikip oyunlar oynadi.
Kaynak: İHA