Çinar, Yol Çalismalarini Inceledi

Yasanan büyük depremlerden dolayi nüfusu artan Yesilyurt’un kirsal bölgelerindeki yasam sartlarini daha nitelikli hale getirmek için 7/24 mesai yapan Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ekipleri, 4.5 km’lik sathi kaplama çalismasiyla yol agini yeniledigi Fatih Mahallesinde planlamaya alinan 2.5 km’lik kilit tasi çalismasini da yaparak bölgenin ulasim agini saglikli ve güvenli bir boyuta tasiyor.

Çinar, Yol Çalismalarini Inceledi
Verimli tarim arazileri ve bereketli topraklariyla tarimsal anlamda güçlü bir potansiyele sahip Yesilyurt’un kirsal yasam alanlarinda tarim ve hayvancilikla ugrasan çiftçilerin yani sira pandemi süreci ve yasanan deprem felaketlerinden dolayi vatandaslarin yogun ilgi göstermesi neticesinde ortaya çikan ‘alt ve üst yapi yatirim’ ihtiyaçlari, planli ve sistemli çalismalar neticesinde teker teker çözüme kavusuyor.

Kirsal yasam alanlarina ulasimi rahat, konforlu ve saglikli hale getirmek için yaz dönemi boyunca yogun bir tempoyla çalisan Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ekipleri, planlamaya alinan tüm yatirimlari büyük bir özenle yerine getirip, vatandaslarin takdirini topluyor.

Fatih Mahallesinde gerçeklesen 4.5 km’lik sathi kaplama çalismasinin yani sira 2.5 km’lik kilit tasi serim çalismalarini yerinde inceleyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Fen Isleri Müdürlügünde görevli personelleri tebrik ederek kutladi.

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar ise kirsal bölgelerin yasam sartlarini daha kaliteli hale getirmek için yatirimlara hiz kesmeden devam ettiklerini söyledi.



Fatih Mahallesinde planlamaya alinan yol yenileme çalismalarinin araliksiz sürdügünü sözlerine ekleyen Baskan Çinar, ‘Yesilyurt için durmak yok, sürekli çalisiyoruz, emek sarf ediyoruz, ekiplerimizle birlikte 7/24 vatandaslarimizin emrindeyiz” seklinde konustu.

Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin örnek bir hizmet askiyla ilçenin tüm bölgelerine güzel yatirimlar ulastirmaya devam ettigini dile getiren Baskan Çinar, “Yesilyurt Belediyesi olarak ‘Insani Yasat ki Devlet Yasasin’ anlayisindan yola çikarak vatandaslarimizin yasam sartlarini daha rahat ve konforlu hale getirmek için 7/24 sahadayiz. Son yillarda dünyayi etkileyen gerek pandemi süreci gerekse de sehrimizle birlikte 11 sehrimizde büyük bir yikima neden olan deprem felaketlerinden sonra ilçemizin kirsal yasam alanlari yogun bir talep gördü. Tarim ve hayvancilikla ugrasan çiftçilerimiz ve üreticilerimizin yani sira dogal afetlerden dolayi kirsal bölgelere tasinan vatandaslarimizin sayisi artinca dogal olarak ta hizmet talepleri artti. Belediye olarak ta gerek ekiplerimizin tespit ettigi sorunlari gerekse de muhtarlarimiz ve mahalle sakinlerimizden gelen talepleri, güçlü ve kalici yatirimlarla çözüme kavusturmak içinde aylardir çok yogun bir tempoyla çalisiyoruz. Yasanan depremlerin yani sira hava sartlarindan dolayi deforme olan yollarimizin standartini yükseltmek içinde ekiplerimiz var gücüyle çalisiyor. Nüfus artisiyla birlikte bag ve bahçe islerinin yogunlastigi Fatih Mahallemizde ikamet eden hemsehrilerimizin temiz, rahat ve güvenli yollarda evlerine ve bahçelerine gitmeleri içinde sathi kaplama ve kilit tasi çalismalari yapiyoruz. Ekiplerimiz öncelikle planlamaya alinan 4.5 km.’lik sathi kaplama çalismasini tamamlarken ardindan 2.5 km kilit tasi dösemesini de yaparak bu sirin mahallemizin sokaklarini konforlu ve temiz bir görüntüye kavusturmus olacaklar. Ekiplerimiz hem bu mahallemizde hem de diger mahallelerimizde yogun bir tempoyla çalisarak sehrimizde yagislar baslamadan önce planlamaya alinan tüm yatirimlari vatandaslarimizla bulusturmaya çalisiyor. Çalismalar sirasinda ekiplerimize yardimci olan muhtarlarimiza tesekkür ederken, tüm yatirimlarimizin hemsehrilerimize hayirli ugurlu olmasini temenni ediyorum” diye konustu.

Mahalle sakinleri de devam eden yol yenileme ve düzenleme çalismalarindan dolayi Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’a tesekkürlerini sundular.
Kaynak: İHA