Bagimlilikla Mücadele Edenler Ödüllerini Aldi

Düzce Bagimlilikla Mücadele, Arama Kurtarma ve Yardimlasma Dernegi(BAMYAD) tarafindan Düzce’de bagimlilikla mücadele eden STK, siyasi parti ve belediye baskanlarina ödüller verildi. Verilen ödüller arasindan Düzce’de geçtigimiz yil ilk hasadi yapilan siyah pirinçte hediye edildi.

Bagimlilikla Mücadele Edenler Ödüllerini Aldi
Düzce Bagimlilikla Mücadele, Arama Kurtarma ve Yardimlasma dernegi tarafindan ilde aktif olarak çalisan STK, Belediye Baskanlarina ve siyasi Partilere kahvalti programi düzenlendi.

Programa ilçe belediye baskanlari, il genelindeki Sivil Toplum Örgütleri ve siyasi partilerin yöneticileri katildi.

Programin açilis konusmasini yapan Düzce Bagimlilikla Mücadele, Arama Kurtarma Ve Yardimlasma Dernegi Baskani Nagehan Yavuz Düzce’de bagimlilikla mücadele çalismalarini, diger STK’larla birlikte yürütmek istediklerini söyledi.

Programa katilanlara tesekkür eden Yavuz, “Bagimlilikla Mücadele Yardimlasma Arama Kurtarma Dernegi adina bütün baskanlarimiza, bütün gönlülerimize, bütün STK temsilcilerine, sizleri aramizda gördügümüzden dolayi inanin çok mutlu olduk. Bu programa ailenizden vakit ayirarak bizlere ayirdiginiz için çok tesekkür ediyorum. Bagimlilikla Mücadele Yardimlasma Arama Kurtarma Dernegi 3 birim ve 4 baskan yardimcisiyla göreve basladi.

Her birimiz gönüllüyüz. Bagimlilik günümüzün en önemli sorunlari arasinda. Bizlerde gönüllülerimiz ile birlikte bu baslica sorunla mücadele için yola çiktik. Bu konuda bizlere yardimci olan bütün STK, belediye baskanlarimiza ve siyasi partilerimize tesekkür ederim” diye konustu.

Konusmalarin ardindan ise bagimlilikla etkin mücadele eden Belediye Baskanlarina, siyasi parti temsilcilerine ve STK’lara çesitli hediyeler verildi.

Hediyelerin yani sira Düzce’de geçen yil ekimine baslanan siyah pirinçte hediye edildi.
Kaynak: İHA