Corendon, Kis Uçuslarini Satisa Açti

Corendon Airlines, kis tatilini erkenden planlamak isteyenler için kis uçuslarini satisa açti. 1 Kasim’da baslayacak 2023-2024 kis sezonu programiyla Almanya, Avusturya ve Polonya’dan; Türkiye, Misir ve Ispanya’nin Kanarya Adalari’na direkt uçuslarin düzenlenecegi duyuruldu.

Her yil milyonlarca Avrupali turisti basta Türkiye olmak üzere en popüler tatil destinasyonlarina tasiyan havayolu sirketi, kis tatilini erkenden planlamak isteyenler için kis uçuslarini satisa açti. 1 Kasim’da baslayacak 2023-2024 kis sezonu programiyla Almanya, Avusturya ve Polonya’dan; Türkiye, Misir ve Ispanya’nin Kanarya Adalari’na direkt uçuslar düzenlenecek.

"700 binin üzerinde koltuk satisa çikiyor"

Kis mevsiminde günesin tadini çikarmak isteyenlere yönelik güzel seçenekler sunan sirket, 2023-2024 sezonuna da iddiali girmeye hazirlaniyor. 2023 yilinda yaz sezonunun önceki senelere kiyasla daha geç baslamasi ve otel fiyatlarinin kisa dogru revize olmasi beklentisiyle, tatil talebinin bu sene sonbahara hatta kisa sarkmasi ve kis sezonunun geçmis sezonlardan daha iyi geçmesi bekleniyor. Firma kis sezonuna iddiali bir programla girerek 700 binin üzerinde koltugu satisa çikariyor.

"Yolcularimiza kaliteli ve konforlu direkt uçus deneyimi sunuyoruz"

Türkiye’nin en büyük 500 özel sirketinin yer aldigi Capital500 arastirmasinda 131. sirada bulunan hava yolu, basari grafigini yükseltmeye devam ediyor.

Corendon Airlines’in her yil büyüyen markasiyla turizm sektöründe söz sahibi oldugunu belirten sirketin Ticaret Direktörü Mine Aslan, sunlari söyledi:

"Düzenledigimiz direkt uçuslarla her kis oldugu gibi bu kis sezonunda da yolcularimizi Avrupa’nin ve dünyanin en popüler tatil noktalarina uçuruyoruz. Bu kis, Antalya’nin yani sira Düsseldorf, Köln, Hannover, Nürnberg ve Hurghada’daki base operasyonlarimizi koruyarak, Avrupali turistlere yine ürün çesitliligi sunacagiz. Basarili geçen bir yaz sezonunun ardindan tatil talebinin uzun sürecegini öngörerek güçlü bir program hazirladik. Filomuzu düzenli olarak yenileyerek ve gençlestirerek yolcularimiza güvenli ve konforlu uçus deneyimi sunmaya devam edecegiz."
Kaynak: İHA