Çocuklar Trafik Kurallarini Eglenerek Ögrenecek
Yüregir Belediyesi’nce Adana’da, çocuklara trafik bilincinin asilanmasi, farkindalik olusturulmasi maksadiyla Trafik Egitim Parki yapiliyor.

Çalismalari yerinde inceleyen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Trafik Egitim Parki’nin Adana’da bir ilk olacagini söyledi.
Okul öncesi ve okul çagindaki çocuklara trafik kurallarinin ögretilmesi ve trafik kültürünün yayginlastirilmasi için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Baskan Kocaispir, “Çocuklarimiz okullarinda, derslerde ögrendikleri teorik trafik bilgilerini parkimizda uygulama firsati bulacak” dedi.
Yüregir Belediyesi Tesisler Müdürlügü ekipleri, çocuklar için yapilacak olan Trafik Egitim Parki’nda çalismalarina yogun bir sekilde devam ediyor. Parkin 2023-2024 egitim ögretim yili basinda hizmete sunulmasinin planlandigi bildirildi.
