Sehitler Için Asure Dagitildi

Nigde Sehit Aileleri Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi ile Türkiye Gaziler ve Sehit Aileler Vakfi tarafindan Muharrem Ayi dolayisiyla asure program düzenlendi.

Sehitler Için Asure Dagitildi
Bu yil 3.’sü düzenlenen asure programina Vali Esi Neslihan Gül Koç, Ak Parti Nigde Milletvekili Cevahir Uzkurt, MHP Nigde Milletvekili Cumali Ince, Belediye Baskani Emrah Özdemir, kurum müdürleri , sehit aileleri ve davetliler katildi.

Asure programinda konusma yapan Nigde Sehit Aileleri Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Ömer Demir, “Nigde Sehit Aileleri Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi ile Türkiye Gaziler ve Sehit Aileler Vakfi Nigde subemizin Saksisan ve Askisan Plastik Limitet Sirketleri’nin katkilariyla bu yil 3.’sünü düzenledigimiz asure programina katilanlara tesekkür ediyoruz. Allah kabul etsin. Her sehidin adina bir kepçe dua adinda bu slogani baslattik. Sehitlerimiz adina dagitilan asuremiz hayatini kaybeden kahraman gazilerimiz adina dagitilan asuremiz rabbim kabul eylesin. Bundan sonra ki süreçte de Rabbim böyle acilari bizlere yasatmasin” diye konustu.

Kaynak: İHA