Niran Ünsal, Düzceliler Ile Bulustu

Düzce Belediyesi tarafindan bu yil ikincisi düzenlenen ‘Dünya Düzce Günleri’ üçüncü gününde pop müziginin güçlü sesi Niran Ünsal konser verdi. Ünsal, seslendirdigi hareketli ve slow parçalarla Düzcelileri mest etti.

Niran Ünsal, Düzceliler Ile Bulustu
Düzce Belediyesinin sehrin tanitimina katki saglamak adina 1-8 Agustos tarihleri arasinda düzenledigi ‘Dünya Düzce Günleri’ 7’den 70’e Düzcelilere hitap eden etkinlikleriyle tüm hiziyla devam ediyor. Üçüncü günün gündüz bölümünde sportif aktivitelerin yani sira miniklere yönelik etkinliklerle basladi.

Aksam bölümünde ilk olarak, ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programinda söyledigi parça ile hatiri sayilir bir üne kavusan Bilal Göregen sahne aldi. Sosyal medya üzerinde yayinladigi sarki yorumlari içeren videolarla dünya genelinde üne kavusan Göregen, seslendirdigi ve yorumladigi parçalarla Anitpark Meydani’ni dolduran binlerce Düzceliye keyifli anlar yasatti.

Göregen’in ardindan, çikardigi albümler ve besteleri ile 90’li yillara damga vurarak üne kavusan pop müziginin güçlü sesi Niran Ünsal coskulu alkislar esliginde sahneye çikti. Düzcelilerle bulusan Ünsal, "Aklim Hep Sende, Beyaz Sevda, Göçebe" gibi bilinen sarkilarini katilimcilarla birlikte söylerken hareketli parçalari ile izleyenlere seyir zevki yüksek bir gece yasatti.
Kaynak: İHA