Incirliova'da Halk Asureye Doydu

Incirliova Belediyesi tarafindan Muharrem ayi dolayisiyla gerçeklestirilen ve geleneksel hale gelen asure hayrinda binlerce kisiye asure ikram edildi. Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklestirilen etkinlikte asure dagitimi sirasinda sehitlerin ruhuna mevlidi serif okundu.

Incirliova'da Halk Asureye Doydu
Asure dagitim töreninde konusan Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya, “Geleneksel olarak düzenledigimiz asure hayrimizi bu yil da halkimizin yogun katilimiyla gerçeklestirdik. Rabbim asurelerimiz basta olmak üzere mübarek Muharrem ayinda yapilan tüm ibadetlerimizi kabul etsin. Hanelerimiz asure bereketiyle bereketlensin. Gönüllerimiz asure gibi daima tatli ve huzurlu olsun. Yüce Allah milletimizi ve devletimizi her türlü kötülükten korusun, birlik ve beraberligimizi daim kilsin. Asure hayrimiza katilan tüm konuklarimiza ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Geçtigimiz hafta AK Parti’ye katilan Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya’nin davetine AK Parti Aydin Milletvekilleri ve parti yöneticilerinin yani sira Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, AK Parti Incirliova Ilçe yönetimi katildi.

Kazan basina geçip bizzat kendisi de halka asure dagitan Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya, halkin yogun ilgisi ile karsilasti.
Kaynak: İHA