Doping Hafiza Magdur Etti

Dijital Ögrenme Platformu Doping Hafiza’da yasanan teknik aksakliklar, bu yönde online egitimi tercih eden ögrencileri magdur ediyor.

Ögrencilerin, TYT-AYT-LGS-KPSS-ALES ve DGS sinavlarina hazirlik asamasinda ve okul derslerine destek çerçevesinde tercih ettigi Doping Hafiza, bu kez teknik altyapi eksikligi ile gündemde. Istanbul’da yasayan lise ögrencisi B.S., üniversite sinavlarina hazirlik çerçevesinde Doping Hafiza’dan satin aldigi TYT paketi nedeniyle magduriyet yasadigini söyledi.



B.S., paket satin almak için görüstügü yetkililerin, tüm videolari sikintisiz izleyebilecegini vaat ettigini belirterek, “Yaz sezonunu ders çalisarak geçirmek için Doping Hafiza’dan TYT paketi satin aldik. Ilk baslarda bir sikinti yasamadim fakat 1.5 aylik süre sonrasinda sistemde sikintilar yasamaya basladim. Programa güncelleme geldi. Güncellemeyi yaptigimda, 1.5 aylik süre içerisinde yaptigim bütün çalismalarin sifirlandigini gördüm. Bütün emegim çöpe gitti. Videolar sürekli donuyor ve sürekli uyari veriyor. Annem de ben de israrla aramamiza ragmen sorunumuz çözülmedi. Bizi aramalari için not biraktik, mail attik fakat buna ragmen dönüs olmadi. Ders çalisma hevesim gitti. Moralim bozuldu ve iki gündür ders çalisamiyorum. Doping Hafiza aldigima pisman oldum ve geri iade etmeyi düsünüyorum” dedi
Kaynak: İHA