Çiftlikköy'de Samida Rüzgari Esti

Çiftlikköy Belediyesi Yaz Festivali tüm hiziyla sürüyor. Yaz konserlerinin ikinci gününde Mokamp sahnesinde Yalova’nin sevilen genç seslerinden Burak Çubuk ve renkli performanslariyla Grup Samida izleyenleri costurdu.

Çiftlikköy'de Samida Rüzgari Esti
Çiftlikköy Belediye Baskani Ali Murat Silpagar’in da izledigi ikinci gün konserleri, cover listesinde Mabel Matiz’den Antidepresan, Tan Tasçi’dan Yalan gibi yilin popüler sarkilarina yer veren Burak Çubuk’un sarkilariyla basladi.

Romantik sarkilariyla izleyenlerden alkis alan Çubuk’a ani tabagi hediyesini Baskan Silpagar takdim etti.

Baskan Silpagar’la Samida’dan Kagizman performansi

Burak Çubuk’tan sahneyi devralan Karadeniz’in sevilen grubu Samida ise geleneksel sarkilari yorumladiklari çok sesli performanslariyla gönülleri fethetti. Gürcü dilinde söyledikleri etnik sarkilarla sahnede farkli bir rüzgar estiren Samida grubu, Kagizman türküsünün bir kismini Baskan Silgapar’la seslendirdi. Baskan Silpagar, üç kiz kardesten meydana gelen Samida’ya ani tabagi ve çiçek takdim ederken, grup üyeleriyle de bir süre sohbet etti.

Çiftlikköy’de yaz konserleri, 4 Agustos Cuma aksami Azra ve Manus Baba, 5 Agustos Cumartesi aksami Okan Yücel ve Alisan’la devam edecek. Konserlerin son günü olan 6 Agustos Pazar aksami Sept ve Yücel Arzen sahne alacak.
Kaynak: İHA